Tässä blogissa kerromme GE01.L kurssityönä Itä-Aasian mannervaltioista maantieteellisestä näkökulmasta. Jos sinua ei kiinnosta maantiede tai Itä-Aasia, nyt olisi hyvä hetki vielä poistua sivulta.
Jos kuitenkin kiinnostaa, olet tylsistynyt, et tiedä mitään kyseisestä aiheesta, seuraat blogia tai etsit tietoa Itä-Aasiasta, kannattaa lukea eteenpäin.
Tutkimme siis kyseisestä maantieteellisestä alueesta mm. sademääriä, sijaintia, aikavyöhykkeitä, ilmastoa, kasvillisuutta, ympäristöä, luonnon olosuhteita, pinnanmuotoja ja kaikkea, minkä voi sijoittaa Itä-Aasian ja maantiedon yhteisen otsikon alle.
Tässä vaiheessa myös varoitus: kurssin loputtua blogi saatetaan poistaa olosuhteista riippuen, joten ei ole suositeltavaa ja mielekkyysperiaatteesi mukaista tulla riippuvaiseksi blogistamme, vaikka se ymmärrettävästi hyvin mielenkiintoinen tulisikin olemaan.
Seuraavassa, eli ensimmäisessä tietoon syventyvässä postauksessa alkaa itse tutkimus ja tietojen käsittely, tämä puolestaan oli pehmeä lasku Itä-Aasian mannerosien maantieteellisen maailman tutkimukseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti